Nya A-Klass | Kalmar Bilcentrum
Mercedes-Benz Kia
Facebook Youtube Karta

Nya A-Klass

Nya A-Klass Kalmar

Varmt välkommen till Kalmar Bilcentrum för att upptäcka bilen som är precis som du.

Mer utrymme, mer funktionalitet, mer lyx. Med sin revolutionerande interiör erbjuder A-Klass detta och mycket mer. Förarmiljön, som höjer nivån ytterligare ett snäpp vad gäller komfort och kvalitet i kompaktklassen, kombinerar avancerad teknik med en helt ny look och känsla.

Nya A-Klass är den första serieproduktionen som är utrustad med det nya MBUX-infotainmentsystemet. MBUX — eller Mercedes-Benz User Experience — är ett mycket intuitivt system baserat på ett koncept med omfattande pekteknik. Systemet använder även artificiell intelligens för att lära sig dina preferenser, och är utrustat med intelligent röststyrning med förmåga till igenkänning av naturligt tal. Det är bara att säga ”Hej Mercedes” och dra iväg!

Nya Mercedes A-Klass

Röststyrning – Tala är guld

Med nya LINGUATRONIC lyssnar nya A-Klass till allt du säger. Och inte nog med det! Den förstår dina kommandon – utan inlärning. Och den pratar med dig. Vill du läsa upp eller diktera och skicka sms? Inga problem! A-Klass kollar även vädret på destinationen, byter radiokanal och hjälper dig att ta den snabbaste vägen hem. Två ord räcker: ”Hej Mercedes”. Därefter är nya A-Klass idel öra.

Artificiell intelligens – Vet hur du vill ha det

Nya A-Klass är mer intelligent än någonsin. Varje dag lär den sig lite mer, och framför allt lär den känna sin förare lite bättre. Den kan registrera vad som är din favoritmusik och vilken väg du kör till jobbet. Sedan ställer den automatiskt in rätt radiokanal eller visar dig en snabbare väg om det är kö det hållet du brukar köra. Helt av sig själv, om du så önskar.

Pekplatta och pekskärm – Manövrering med rätt touch

Tänk dig att du kunde manövrera hela bilen med lillfingret. Visst vore det skönt? Låt oss få presentera pekplattan Touchpad som låter dig styra det mesta i bilen – till exempel navigationssystemet eller panelbelysningen. Den beröringskänsliga ytan känner till och med igen din handstil! Ännu enklare blir det med pekskärmen – här är en fingerrörelse allt som behövs.

Vindrutevisning Head-Up Display – Blicken framåt.

Med Vindrutevisningen Head-up Display är det enkelt att hålla ögonen på vägen i nya A-Klass. Allt från hastighet, fartgränser och navigationsanvisningar projiceras nämligen direkt i blickfånget. Virtuellt och helt i färg! Höjden och innehållet kan anpassas och sparas med minnesfunktionen. Framtiden är här!

Individualisering – Elegant eller sportig?

Vem känner dig bäst? Du själv, förstås. Därför vet du bäst själv hur just din A-Klass ska se ut: Elegant med designstil Style Line, sportig med AMG Line eller avantgardistisk med Progressive Line. För dig som gillar svart finns också Night Package. Även inne i kupén kan du anpassa flera detaljer efter eget tycke och smak, till exempel instrumentpanelen, ventilationsmunstyckena, belysningen eller växelspaksknoppen. Här finns massor av paneler, kulörer och designstilar.

A 180d Aut.
Pris från: 285.900 kr

Här hittar du mer inspiration och information om nya A-Klass!