Låt Niro spela huvudrollen | Kalmar Bilcentrum
Mercedes-Benz Kia
Facebook Youtube Karta

Låt Niro spela huvudrollen

Upptäck nya uppdaterade Kia Niro-familjen

Kia Niro är en succé. Nu har hela familjen av elektrifierade Kia Niro fått uppdaterat säkerhets- och infotainmentsystem samt ny design. Nya Kia Niro Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 58 km på el och med elbilen e-Niro kommer du upp till 455 km. Gör miljön en tjänst, låt en Niro spela huvudrollen på din resa. Niro finns som hybrid, laddhybrid och elbil.

Välkommen in till oss på Kalmar Bilcentrum så berättar vi mer om hur det är att låta Niro vara en del av din familj.

 

Nya Kia Niro Plug-In Hybrid

Nya Kia Niro finns som Plug-In Hybrid, med samma fina egenskaper som övriga medlemmar i Niro-familjen. Den har både elmotor och bensinmotor, och låter dig köra upp till 58 km enbart på eldrift. De främre och bakre stötfångarna får ny design. Ljussignaturen förnyas med LED teknik; strålkastarna med Kias iskubsdesign, pilformade varselljus och bakljus. Aluminiumfälgarna med mörkgrå inlägg kommer i nytt utförande.

Bland nyheterna invändigt finns större pekskärm som tillval (10,25 tum) och uppdaterade Niro är även standardutrustad med den senaste säkerhetsutrustningen. Till exempel filkörning, adaptiv farthållare, döda vinkeln varning, skydd för fotgängare och cyklister.

Kia Niro Plug-In Hybrid släpper ut 29gr CO2 per km och ger därför en klimatbonus på 35.843 kr.

Rek.ca pris från 339.900 kr
Introduktionspris från 324.900 kr

 

Boka provkörning

 

 

Nya Kia Niro Hybrid

Nya Niro Hybrid är även den uppdaterad med ny design och nya säkerhets och infotainmentsystem. Kia Niro Hybrid låter dig dra nytta av ett avancerat parallellhybridsystem som sänker dina utsläpp och ger dig stor flexibilitet. Dessutom har den en automatisk, sexstegad dubbelkopplingslåda som ger dig den perfekta balansen mellan komfort och körglädje

Rek.ca pris från 255.900 kr
Introduktionspris från 240.900 kr

 

Boka provkörning

 

 

Kia e-Niro

Nya Kia e-Niro är en tyst, pigg och rymlig crossover. Lägg till en räckvidd på 455 km så har du en elbil som täcker hela familjens behov. Ett kvitto på detta är att Kia e-Niro blev utsedd till Årets Familjebil 2018 av Tidningen Motorföraren. På köpet får du ett lastutrymme på hela 451 liter och en mängd tekniska finesser som bl.a adaptiv farthållare och aktivt filkörningssystem.

Även nya Kia e-Niro ger en klimatbonus på 60 000 kr*

Rek.ca pris från 444.900 kr

 

Boka provkörning

 

Legaltext

Pris exklusive klimatbonus. Erbjudandet gäller levererade bilar t.o.m. 30/9 2019 eller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Bränsleförbrukning blandad körning e-Niro -Niro Hybrid; 0-3,8l/100 km och CO₂-utsläpp 0-86g/km enligt körcykeln NEDC och 0-4,8l/100 km och CO₂-utsläpp 0-110g/km enligt körcykeln WLTP. Blandad elförbrukning e-Niro 15,9 kWh/100 km enligt WLTP. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella tryckfel.