Kia Plug-In hybrider | Kalmar Bilcentrum
Mercedes-Benz Kia
Facebook Youtube Karta

Kia Plug-In hybrider

Kompromissa varken med körglädje, komfort eller utrustning! Kias första storkombi respektive crossover finns nu som laddhybrider. Båda med längst räckvidd i klassen, 62 respektive 58 km på el. Kom närmare naturen med eldriftens tystnad och mindre utsläpp. Gör samtidigt plånboken en tjänst med låga pendlingskostnader.

Kia Laddhybrider

Nya Optima Sportswagon Plug-In Hybrid

En laddbar familjekombi utrustad utöver det vanliga och som förenar det bästa med både bensin- och elmotor. Och med en räckvidd på upp till 62 kilometer på el kommer du långt till ett förmånligt pris. Du kan dessutom välja bort den förinställda prioriterade eldriften och köra i hybridläge när du ska göra längre resor och tar dig då upp till 1120 kilometer på en tank.

Optima SW Plug-In Hybrid har fått ta emot en av branschens mest prestigefyllda utmärkelser – Teknikens Världs Stora Bilpris 2018.

Tio bilar gjorde upp i finalen, och det var en Kia som till sist överglänste konkurrenterna. Optima Sportswagon Plug-In Hybrid tar täten bland laddhybriderna genom att i en ”vanlig” kombi erbjuda en räckvidd på el som inte bara vinner över konkurrenterna, utan också uppmuntrar till utsläppsfritt bilkörande till och från jobbet, skriver Teknikens Värld.

Kampanj:

Nya Kia Optima SW Plug‑In Hybrid
ADVANCE PLUS

Förmånsvärde från 1.179 kr/mån**


Nya Niro Plug-in Hybrid

Kia Niro Plug-In Hybrid är vår första crossover som laddhybrid. Med en räckvidd på upp till 58 kilometer kommer du en bra bit på en enda laddning.

Kampanj

Nya Niro Plug-in Hybrid
ADVANCE

Kampanjpris från 302.900 kr

Förmånsvärde från 804 kr/mån*

 

Bra att veta om plug-in hybrider

Våra plug-in hybrider har en bensinmotor och en elmotor som arbetar tillsammans för att optimera kraft, vridmoment och bränsleekonomi samt minska miljöpåverkan. I låga hastigheter används framförallt elmotorn, vilket ger dig en avslappnad och tyst körupplevelse. Ökar du farten eller om batterinivån blir låg så startar bensinmotorn. Vid högre hastigheter arbetar de båda motorerna helt synkroniserat. Läs mer på Hybridkollen.

Läs mer om bilarna på Kias egna sida här.

Välkommen in till oss på Kalmar Bilcentrum för mer information!


Alla erbjudanden gäller endast befintliga lagerbilar t.o.m. 30/9 2018 eller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal.

Bränsleförbrukning blandad körning Kia Optima SW Plug-In Hybrid 1,4 l/100 km, CO₂-utsläpp 33 g/km, enligt den kombinerade körcykeln, NEDC.
Bränsleförbrukning blandad körning Kia Niro Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO₂-utsläpp 29 g/km, enligt den kombinerade körcykeln, NEDC.

*Exklusive klimatbonus som utbetalas från den 1 juli 2018. Klimatbonus beslutas
och utbetalas av Transportstyrelsen. **Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen baserat på en marginalskatt på 50% 2018. Och enligt den beräkning som gäller från 1/7 2018. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella fel.