Kia Picanto - Generöst utrustad från start | Kalmar Bilcentrum
Mercedes-Benz Kia
Facebook Youtube Karta

Kia Picanto – Generöst utrustad från start

Denna småbil är både rymligare och bekvämare än man kan tro. Här finns gott om plats, intuitiv modern design, förstklassiga material och en rad smarta ergonomiska funktioner. Det är de små detaljerna som ligger bakom de stora körupplevelserna.

 

En rymlig liten bil

Picanto har en välkomnande och modern design, med komfort och körglädje i fokus. Kupén är överraskande rymlig, med generösa mått för huvud, axlar och benutrymme – även i baksätet. Med luftkonditionering, rattvärme och främre sätesvärme som standard får du en skön resa oavsett årstid.

Körglädje och säkerhet

Motorerna i Picanto är tillförlitliga, effektiva och perfekt anpassade för stadstrafik. I Picanto är även säkerheten högt prioriterad. Innovativa funktioner och avancerad teknik håller dig och dina passagerare så säkra som möjligt på vägen.

GT LINE

Kia Picanto GT Line är lite sportigare oavsett synvinkel. Med en tuffare attityd och med de utvalda färgkombinationerna står den gärna ut ur mängden. Den utstrålar djärvhet och mod. Den utmärkande grillen, GT stålkastare, bakljus i LED samt 16” aluminiumfälgar är detaljer som understryker designen.

 

PICANTO VERSIONER

Advance

Från 119 400 kr

Utrustad med bl.a.
– AC, luftkonditionering
– Advanced Driving Assistance Pack
– 15″ Aluminiumfälgar
– Eluppvärmd läderratt

PlusPaket

Från 122 900 kr

Utrustad med bl.a.
– 15″ aluminiumfälgar
– Eluppvärmd läderratt
– 7” pekskärm
– Backkamera

GT Line

Från 138 400 kr

Utrustad med bl.a.
– 16″ aluminiumfälgar
– Exteriört GT Line-paket
– Konstläderklädsel med röda detaljer
– Armstöd med förvaringslåda

 

Boka provkörning

 

Bränsleförbrukning blandad körning 5,0-5,9 l/100 km, CO₂-utsläpp 115-136 g/km enligt körcykeln NEDC. Bränsleförbrukning blandad körning 5,7-6,6 l/100 km, CO₂-utsläpp 129-149 g/km enligt körcykeln WLTP. Se faktabladet för mer information.