Kia original service | Kalmar Bilcentrum
Mercedes-Benz Kia
Facebook Youtube Karta

Kia original service

Småländska Bil Kia Original service bild

 

Därför ska du unna din bil en Kia Originalservice

Ett bra sätt att försäkra sig om ett problemfritt bilägande är att ge bilen en originalservice av våra specialutbildade servicetekniker. Förutom högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel ingår kostnadsfri förlängning av Kia-assistans till nästa servicetillfälle och en fri kartuppdatering. Erbjudandet gäller till den dag då din bil är 7 år eller har rullat 15 000 mil. En originalservice är också ett bra sätt att hålla det redan höga andrahandsvärdet fortsatt högt.

Med en originalservice får du:

*Gäller till din bil fyllt 7 år eller rullat 15 000 mil

 

Det här ingår i en originalservice

Med hjälp av Kia original diagnosinstrument börjar vi med att läsa av bilens exakta kondition. Serviceteknikern utför sedan alla kontrollpunkter och byter de delar och vätskor enligt den angivna serviceintervallen. Tillsammans med dig går vi sen i detalj igenom vad som ingår i Kia Originalservice och berättar vad som eventuellt behöver bytas eller åtgärdas för att din bil ska fungera optimalt till nästa servicetillfälle. Vi kontrollerar även identiteten på din bil mot Kias världsomspännande system gällande förbättringar, uppdateringar och kontroll av komponenter.

Rätt pris redan vid bokning

När vi vet registreringsnummer och hur långt din bil har rullat så tar vi fram ett tydligt serviceunderlag för att kunna ge dig korrekta prisuppgifter. Antalet servicepunkter och delar som behöver bytas varierar beroende på din bils ålder och miltal. Till exempel behöver man inte byta luftfilter vid varje servicetillfälle. Här hittar du information om din bils serviceintervaller. För äldre modeller finns serviceintervallerna angivna i bilens servicebok.

Välkommen att boka tid på någon av våra serviceverkstäder.

Boka Service för din KIA

Kvalitet in i minsta detalj

När servicen är klar går vi igenom serviceprotokollet med dig så att du kan känna dig säker på vilket arbete som utförts. Och efter varje servicetillfälle får du den värdefulla Kia Originalservice-stämpeln i serviceboken. Något som i sig ökar din bils andrahandsvärde ytterligare.