Kia Ceed SW GT-Line | Kalmar Bilcentrum
Mercedes-Benz Kia
Facebook Youtube Karta

Kia Ceed SW GT-Line

 


Låt dig hänföras

GT Line är inte blygsam och visar gärna upp sin sportiga sida. Det finns gott om detaljer som sticker ut och fångar din uppmärksamhet. Bak finns LED-ljus, diffuser och dubbla synliga avgasutblås som understryker den sportiga designen.

Stilfull

Det finns gott om detaljer som sticker ut och fångar din uppmärksamhet. Sportgrill, LED strålkastare, aerodynamiskt utformade stötfångardetaljer med dimljus samt sidolister i krom bidrar till den distinkta och uttrycksfulla exteriören.

GT Line Interiör

Det är svårt att motstå den sportiga interiören i nya Ceed Sportswagon GT Line. Detaljer som sportläderratt, aluminiumpedaler, två-färgad delläderklädsel (konstläder), svart innertak samt sidotrösklar med dekorlist i kromfinish är exempel på utrustning som avrundar den sportiga atmosfären i kupén. Bilen visar extraustrustning som ej erbjuds på den svenska marknaden.

 

Boka provkörning

 

 

 

CEED SPORTSWAGON VERSIONER

Advance

Från 192 800 kr

Utrustad med bl.a.
– 7″ skärm för Apple CarPlay™ och Android Auto™
– 17″ aluminiumfälgar
– Regnsensor
– Autobroms
– Trötthetsvarnare

Advance Plus

Från 212 300 kr

Utrustad med bl.a.
– Delläderklädsel, artificiellt läder
– Dödavinkelvarning
– Navigationssystem med 8″ pekskärm
– Ryggstöd bak, fäll- och delbar 40/20/40
– Eluppvärmbara ytterplatser bak

GT Line

Kontakta oss

Utrustad med bl.a.
– Aluminiumpedaler
– Aerodynamiskt utformade stötfångardetaljer
– Diffuser bak
– Dubbla synliga avgasutblås
– LED strålkastare fram & LED blinkers

 

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Kia erbjuder Sveriges längsta nybilsgaranti, hela sju år. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Du får också sju års fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar i samband med originalservice hos en auktoriserad Kia-verkstad. Att Kia är Sveriges tredje största bilmärke för andra året i rad är ett kvitto på att bilköparna litar på Kias kvalitet.