Kia Ceed – Ett starkt första intryck | Kalmar Bilcentrum
Mercedes-Benz Kia
Facebook Youtube Karta

Kia Ceed – Ett starkt första intryck

Halvkombi med snygg design, överlägsen komfort och innovativ teknik.


Sportig design

Söker du körglädje, uttrycksfull design och härlig körkänsla, då har du hittat rätt. Helt nya Kia Ceed har en kraftfull och förfinad design som genast fångar din uppmärksamhet.

Säkerhet

DRIVE WISE är samlingsnamnet för bilens olika säkerhets- och hjälpsystem. DRIVE WISE innebär en möjlighet för oss på Kia att införa intelligenta säkerhetssystem, nu såväl som för framtida modellprogram. Målet är att eliminera potentiella faror i trafiken och att alltid välja den bästa vägen för att nå destinationen.

Design

Nya Kia Ceed är utrustad med massor av intelligent ny teknik som gör resan ännu mer njutbar. Samtidigt får du en rymlig och funktionell bil, ritad av Kias prisbelönta designteam i Europa. Det finns mycket att upptäcka, så provkör redan idag.

Komfort

Helt nya Kia Ceed är utrustad med en mängd nya tekniska system som levererar bättre komfort, högre säkerhet och en ännu mer sömlös uppkoppling.
Förarplatsen är ergonomiskt utformad utifrån förarens behov, där alla reglage är logiskt placerade och lätta att manövrera. Instrumentpanelens horisontellt sömlösa design skapar en ljus och luftig atmosfär. Den rymliga känslan matchas av mjuka ytor som framhäver interiörens högkvalitativa känsla.

 

Boka provkörning

 

 

CEED VERSIONER

Action

Från 179 900 kr

Utrustad med bl.a.
– 16″ aluminiumfälgar
– Aktiv filhållningsassistans
– Autobroms
– Trötthetsvarnare

Advance

Från 189 300 kr

Utrustad med bl.a.
– 17″ Aluminiumfälgar
– ACC, 2-zons klimatanläggning
– Mörktonade rutor från B-stolpen
– Regnsensor

Advance Plus

Från 208 800 kr

Utrustad med bl.a.
– Delläderklädsel
– Dödavinkelvarning
– Navigationssystem med 8″ pekskärm
– Eluppvärmbara ytterplatser bak

 

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Kia erbjuder Sveriges längsta nybilsgaranti, hela sju år. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Du får också sju års fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar i samband med originalservice hos en auktoriserad Kia-verkstad. Att Kia är Sveriges tredje största bilmärke för andra året i rad är ett kvitto på att bilköparna litar på Kias kvalitet.