Aktuella erbjudanden på Mercedes | Kalmar Bilcentrum
Mercedes-Benz Kia
Facebook Youtube Karta

Aktuella erbjudanden på Mercedes

 

Mercedes-Benz Privatleasing – från 2.995 kr/mån

Med Mercedes-Benz Privatleasing kan du njuta av en helt ny bil utan krångel! Vi erbjuder vinterhjul från enbart 250:- /mån. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer för dig om privatleasing. Vill du läsa själv så hittar du bra information om Mercedes-Benz Privatleasing här!

Här nedan följer några prisexempel:

 

A-Klass

Redo för en ny generation.

Allt fler inser fördelarna med en säker, smidig och effektiv bil. A-Klass har allt du kan önska dig, sportig design och imponerande prestanda.

7” Kombiinstrument + 7” Media display, MBUX som bland annat innehåller röstkontroll och touchskärm, backkamera, LED strålkastare. Automatisk klimatanläggning THERMOTRONIC och designversion Progressive Line.

Privatleasing från 2.995 kr/mån*

 

B-Klass

B-friande. B-kväm. B-gåvad.

Bra på allt! Det ställs höga krav på dagens bilar: de ska vara snygga, roliga och fungera att storhandla med. B-Klass är säkerheten själv, bjuder på en mängd smarta funktioner och erbjuder hög arbetskapacitet.

Detta ingår: Smartphone, Premiumpaket, Style Paket.

Privatleasing från 2.995 kr/mån*

 

C-klass

Ta ut svängarna med C 200 d!

Innehåller SE-Editionpaket (Avantgarde exteriör+interiör, statiska LED strålkastare)
Advantagepaket (Mercedes-Benz Navigation, 10,24” skärm, spegelpaket, pakeringspaket med backkamera).

Detta ingår: Automat, SE Edition, Advantagepaket.

Privatleasing från 3.595 kr/mån* (Kombi)
Privatleasing från 3.495 kr/mån* (Sedan)

 

 

Begränsningar vid privatleasing

Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och de auktoriserade återförsäljarna. Månadshyran inkluderar moms och service. Leasingtagaren står för fordonsskatt. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas via Mercedes-Benz Finans Sverige AB. Du kan inte köpa leasingbilen vid periodens slut. Privatleasing har en avtalad kontraktstid. Det går att avsluta kontraktet i förtid om särskilda anledningar föreligger men detta kommer att medföra kostnader för dig.
Kostnad för bilförsäkring tillkommer. Tala med din återförsäljare om Mercedes-Benz Bilförsäkring.
Med reservation för sedvanlig kreditprövning där Mercedes-Benz Finans Sverige AB förbehåller sig rätten att ta ut en första förhöjd avgift.