Elfarenhet* | Kalmar Bilcentrum
Mercedes-Benz Kia
Facebook Youtube Karta

Elfarenhet*

Kia E-Niro privatleasing kampanj

Samma elektriska körupplevelse. Nya finesser.

Privatleasing fr. 3 595kr/mån
Inkl. serviceavtal. Erbjudandet gäller kundordertecknade bilar t.o.m 30/4

Vad är elfarenhet?

Vi på Kia kan det här med el. Vi är störst på laddbara bilar, varannan Kia som säljs är elektrifierad och vill du komma riktigt långt på el, ja, då ska du välja en Kia. Det kallar vi elfarenhet. All den elfarenheten har vi samlat i Kia Niro-familjen, finns som hybrid, laddhybrid och elbil.

 

Premiär för nya Kia e-Niro

Kia kan det här med el. De är störst på laddbara bilar, varannan Kia som säljs är elektrifierad och vill du komma riktigt långt på el, ja, då ska du välja en Kia. All den erfarenheten – eller elfarenheten som Kia kallar det – har de samlat i nya Kia e-Niro. Provkör och upplev tystnaden.

 

 

Nya Kia e-Niro

Noll koldioxidutsläpp vid körning

Ska du skjutsa till träningen? Pendla till jobbet? Eller köra hela vägen till sommarstugan? Kia e-Niro är anpassad för både stadskörning och långresor ända upp till 45 mil på en enda laddning. Med en snabbladdare på 80 kW så laddas batteriet från 20% till 80% på 42 minuter. På tal om snabbt så hjälper motorn på 160 kW (204 hk) till att ta dig från 1-100 km på bra 7,8 sekunder. Det är prestanda som väl matchar det sportiga utseendet. Njut av en tyst körupplevelse och känslan av att inte släppa ut någon koldioxid alls när du kör.

Nya Kia e-Niro.

Samma elektriska körupplevelse. Nya finesser.

  • Smartare med UVO Connect – En uppkopplad bil är en smartare bil. Därför har vi uppgraderat nya Kia e-Niro med UVO Connect som ger dig mer kontroll över din bil och din resa. UVO Connect kopplar upp föraren mot världen omkring och ger ovärderlig information om trafiken, vädret, sevärdheter, parkeringar och laddstationer.
  • Snabbare laddning med 3-fas – Med nya Kia e-Niro kan du ladda snabbt och säkert med en vanlig laddbox*. Den inbyggda 3-fasladdaren kan ta emot upp till 11 kW, något som förkortar laddtiderna betydligt och gör att du kan ladda batteriet till 100 % av sin kapacitet på knappt 6 timmar*
  • Upp till 45 mil på en laddning – Nya Kia e-Niro är anpassad för både stadskörning och långresor ända upp till 45 mil på en enda laddning. Den långa räckvidden gör att du kan njuta av den tysta körupplevelsen och den rymliga kupén utan att behöva oroa dig över att elen ska ta slut
  • O CO2-utsläpp under körning – En elbil, som nya Kia e-Niro, är det bästa alternativet för dig som vill bidra maximalt till minskat koldioxidutsläpp. Ett alternativ som tar dig varsamt, tyst och säkert fram. Kia e-Niro släpper inte ut någon koldioxid alls under körning vilket gör att du kan njuta av en ren körupplevelse.
  • 7 års nybilsgaranti från fabrik – På Kia litar vi på tekniken som vi använder. Därför erbjuder vi Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt och innebär ett bekymmersfritt bilägande för dig. Garantin gäller givetvis även EV-batteriet på nya Kia e-Niro och våra andra elektrifierade bilar.
  • Vätskekylt batteri tillåter snabbladdning – Tack vare Kia e-Niros vätskekylda batteri kan du snabbladda vid upprepade tillfällen. Det vätskekylda batteriet tillåter snabba energipåfyllningar utan problem och är standard i alla Kias elbilar. Det innebär att efter att du kört dina 45 mil, kan du snabbt ladda batteriet igen och fortsätta din resa – ännu längre.

 

 

Upptäck Niro – som hybrid, laddhybrid eller elbil.

Kia Niro erbjuder samma goda körupplevelse – i tre olika versioner. Upptäck Niro Hybrid – en effektiv kombination av el och bensin som sänker dina utsläpp i jämförelse med en ren bensin eller dieselbil. Niro Plug-In Hybrid som kombinerar det bästa av två världar och tar dig upp till 49 km på el. Båda med godkänd dragvikt upp till 1300 kg. Kia Niro finns också som ren elbil: Kia e-Niro som inte släpper ut någon koldioxid alls under körning. Alla varianter har den unika crossover-designen och energieffektiva egenskaper.

Och körglädjen? Den kommer av bara farten. Vilken Niro passar dig?

 

Nya Niro Hybrid
1.6 GDi HYBRID 141 HK DCT ADVANCE
REK. PRIS FRÅN 270.900 KR.
Kampanjpris rek. från: 255.900 kr
FÖRMÅNSVÄRDE FRÅN 1.637 KR/MÅN*** PRIVATLEASING FRÅN 3.695 KR/MÅN****
CO2: 110 g/km WLTP

Nya Niro Plug-In Hybrid
1.6 GDi PLUG-IN HYBRID 141 HK DCT ADVANCE
REK. PRIS FRÅN 349.900 KR. Avdrag för klimatbonus upp till 37.866 kr ej inräknad**
Kampanjpris rek. från: 334.900 kr
FÖRMÅNSVÄRDE FRÅN 937 KR/MÅN*** PRIVATLEASING FRÅN 4.095 KR/MÅN****
Räckvidd på el upp till 49 km enligt WLTP CO2: 31 g/km WLTP

Nye e-Niro
64 KWH BATTERI 204 HK ADVANCE
REK. PRIS FRÅN 481.900 KR. Avdrag för klimatbonus upp till 60.000 kr ej inräknad**
FÖRMÅNSVÄRDE FRÅN 1.054 KR/MÅN***
 PRIVATLEASING FRÅN 5.509 KR/MÅN****
Räckvidd upp till 455 km enligt WLTP CO2: 0 g/km WLTP

 

Boka provkörning

 

 

7 års nybilsgaranti från fabrik

Kia litar på tekniken som de använder. Därför erbjuder Kia Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt och innebär ett bekymmersfritt bilägande för dig. Garantin gäller givetvis även EV-batteriet på nya Kia e-Niro och Kias andra elektrifierade bilar.

Oavsett var du befinner dig nu eller under de närmaste sju åren så kommer Kia att vara med dig hela vägen.

 

Bränsleförbrukning

Bränsleförbrukning blandad körning e-Niro 0 l/100 km och CO2-utsläpp 0 g/km; Niro Plug-In Hybrid 1,4 l/100 km och CO2-utsläpp 31 g/km; Niro Hybrid 4,8 l/100 km och CO2-utsläpp 110 g/km, enligt körcykeln WLTP. Blandad elförbrukning e-Niro 15,9 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. Försäljningsstatistik: Vroom 2019. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivning.