Lastbilar | Kalmar Bilcentrum
Mercedes-Benz Kia
Facebook Youtube Karta

Lastbilar

Den som vill ligga i täten behöver bilar som presterar på topp både ute på vägarna och i bokföringen. Idag pratar man mycket om totalkostnader i transportbranschen. Vad själva lastbilen kostar är bara en del av detta. Finansiering är en annan, liksom service. Mercedes-Benz är världens största lastbilstillverkare. Det har gett oss möjlighet att ta fram riktigt bra lösningar på båda dessa kostnader.

Startklar

Med konceptet Startklar är det enklare än någonsin för dig att välja rätt. Och snabbare än någonsin. Det gäller oavsett om du vill ha en dragbil, fjärrbil, distributionsbil eller anläggningsbil. Dessutom vet du exakt vad du får eftersom du både kan se och prova din nya bil innan du beställer den. Lastbilarna har rätt specifikationer och utrustning för svenska transportföretag och kommer med helt färdiga lösningar för finansiering och service. Bara att göra klart för start. Läs mer här.

Läs mer

Du hittar broschyrer om Mercedes alla lastbilar här.

Vill du hålla dig uppdaterad kan du läsa Mercedes-Benz nyhetsbrev här.

Kontakta Magnus

Kontakta gärna Magnus om du har några frågor eller vill boka en provkörning till exempel. Eftersom Magnus är säljare i både Kalmar och Växjö kan vi erbjuda ett brett utbud.

Magnus Holmgren
0709-56 02 77
magnus.holmgren@kalmarbilcentrum.se